Påmelding åpner 30. august

Mandag 30. august kl. 08.30 åpner vi påmeldingen til årets Marked for Musikk/YAMsession i Larvik, som arrangeres 19. – 21. oktober! Vær rask om du vil ha plass, påmeldingsfristen blir kort i år – med siste frist 6. september.

For å sikre godt smittevern har vi i år et begrenset antall plasser. Hvis vi ser at grensen er nådd i forhold til antall påmeldte blir vi nødt til å opprette venteliste. Mer informasjon om påmelding her

Internasjonalt arrangement

​I år kan dere se frem til et ekstra innholdsrikt Marked for Musikk, med internasjonalt preg, fagprogram og prisutdelinger når europeiske YAMsession igjen blir en del av vårt arrangement. YAMsession (Young Audience Music) er en europeisk arena for konsertvisninger, kompetanseutveksling og nettverksbygging. Som vanlig får dere tre dager stappfulle med konserter beregnet på et ungt publikum, og i tillegg en utvidelse av programmet med mer faglig innhold og flere utenlandske produksjoner. Les mer om YAMsession her.

Mangfoldig program

Årets programslipp er godt i gang, og her kan du se programmet som er sluppet til nå. Vi slipper resten av programmet fortløpende frem til mandag 30. august. Programmet blir bredt og mangfoldig, og det samme blir det musikalske innholdet og deltakerne som sitter i salen. Vi får blant annet oppleve folkemusikk fra forskjellige land, hiphop, opera for både babyer og større barn, verdensmusikk, viser og stepping. Det er både lærerikt og inspirerende å oppleve gode produksjoner, spesielt når vi får muligheten til å dele og snakke om opplevelsene med kolleger fra andre land.

Publikumsfavoritten SPOT ON! er selvsagt med i programmet i år også, også med en egen SPOT ON! for barn.

Smittevern – din trygghet!

Som arrangør gjør vi alt vi kan for å gjennomføre årets arrangement på en forsvarlig måte. Alle som deltar skal føle seg trygge, og oppleve at det tilrettelegges for godt smittevern. Vi har gjort nødvendig forarbeid med ROS-analyser, smittevernsveileder og interne sjekklister. Vi vil oppdatere denne siden om smittevern fortløpende om hvilke smittevernstiltak som gjelder, basert på til en hver tids gjeldende regler og anbefalinger fra helsemyndighetene.

Vi klarte å gjennomføre et smittefritt og vellykket Marked for Musikk i oktober 2020, og vi har troen på at det skal gå bra i år også. Vi gleder oss til å se dere alle i Larvik i oktober, og håper på mange påmeldinger når vi åpner registreringen mandag!