Praktisk info

Sted for arrangementet

Marked for Musikk arrangeres i Larvik og i år bruker vi i hovedsak følgende 2 arenaer i gjennomføringen av arrangementet:

Bølgen kulturhus
Sliperiet kulturverksted

Transport

Tog til Larvik stasjon. Det er gangavstand til både arenaer og hotell.

Buss til Larvik stasjon. Det er gangavstand til både arenaer og hotell.

Fly til Torp (TRF) eller Oslo Gardermoen (OSL) flyplasser. Ta direktetog videre til Larvik stasjon. Fra Torp: 20-25 minutter / fra Gardermoen: 2,5 time

Ferje (Superspeed fra Hirtshals) til Larvik ferjeterminal. 10 minutter biltur til arenaer og hotell.

Taxi – vi anbefaler Vestfold taxi +47 33 42 02 00

Grønn omstilling

Vi ønsker å ta dagens klima- og miljøutfordring på alvor og gjøre det vi kan for å bidra til at den negative trenden snus. Vi oppfordrer derfor alle deltakere til å gjenbruke halsbånd og til å reise med kollektiv transport når det er mulig.

Overnatting

Marked for Musikk tilbyr overnatting på Farris Bad og har en egen avtale med hotellet. Bruk påmeldingsskjemaet vårt for rombestilling.
Vi kan også anbefale overnatting på Quality Hotel Grand Larvik. Ta direkte kontakt med hotellet for rombestilling.

Påmelding

Påmelding åpner 21. august. Informasjon om påmelding, priser og frister legges ut her i begynnelsen av august.

Hvilke dager passer best for meg?

Programrådet anser i utgangspunktet de aller fleste produksjonene på årets program som aktuelle for både DKS, kulturhus og festivaler.  

På tirsdag vises produksjoner som passer best for barn (hovedsakelig 6-12 år).
På onsdag vises det produksjoner både for barn og ungdom, og på torsdag vises kun ungdomsproduksjoner.

Kontakt oss gjerne hvis du er i tvil om hvilken dag som passer best for deg! Vi vil gjerne at alle oppkjører og arrangører skal få best mulig utbytte av tida i Larvik😊

Fagdøgn for musikere

Marked for Musikk samarbeider med Musikkontoret ØKS, Kulturtanken og Creo om et unikt tilbud til musikere som ønsker å få inspirasjon og lære mer om hvordan man lager gode konserter for barn og unge. Seminar, workshop og konsertopplevelser står på programmet for et utvalg musikere under Marked for Musikk. Målet med fagdøgnet er å heve produksjonskompetansen blant musikere som tilbyr konserter for barn og unge – og friste flere profesjonelle musikere til å spille for denne viktige målgruppa.

Les mer her.