Praktisk info 2021

Om en uke går Marked for Musikk og YAMsession 2021 av stabelen og her kommer litt informasjon vi ønsker at du leser gjennom!

OVERNATTING
Dersom du skal overnatte, ber vi deg om å dobbeltsjekke påmeldingsbekreftelsen. Stemmer den med behovet? Ta kontakt hvis du er usikker på noe.

ANKOMST PÅ MANDAG 18/10?
Kommer du på mandag er du velkommen til å delta på den offisielle åpningen av YAMsession 2021, med mingling og musikk sammen med våre internasjonale gjester på Sanden scene, Bølgen kulturhus, kl 20.
Er du sulten, kan du benytte deg av et eget middagstilbud på Farris Bad, fra 18:30 til 20:00. Middagen betales av den enkelte og må bestilles i forkant. Klikk her for å bestille. Påmeldingsfrist torsdag 14/10.

GRUPPESAMTALER
YAMsession tilrettelegger for gruppesamtaler (Group Evaluation) onsdag ettermiddag. Dette innebærer at både norske og internasjonale deltakere samles i små grupper for å dele inntrykk fra dagen. Gruppene vil ha en gruppeleder som styrer en samtale som varer i 30-40 minutter. Dette er en super måte å fordøye inntrykk på, speile synspunkter (vi er jo ikke alltid enige) og ikke minst bli kjent med nye mennesker. Ønsker du å ta del i gruppesamtalene, meld deg på her. Påmeldingsfrist: torsdag 14/10

GRUPPEINNDELING
Det er en del parallelle visninger i år, i tillegg til fellesvisninger, og vi deler deltakerne inn i grupper. Dere får beskjed om hvilken gruppe dere er i ved ankomst og kan filtrere programmet på nettsida etter gruppenavn.

SYMPTOMER PÅ COVID-19?
Hold deg hjemme hvis du har symptomer på Covid-19, og hvis du bli snufsete under oppholdet i Larvik kan du få hurtigtest hos oss. Sammen tar vi ansvar for at det blir et trygt og smittefritt arrangement!😊

Vi starter alle dagene på Bølgen kulturhus og gleder oss til å se dere der!

 

Er det noe mer du lurer på, se våre FAQ eller ta kontakt med oss