Fagdøgn for musikere

Et nytt tilbud for musikere som ønsker å utvikle seg innenfor feltet barn og ungdom.

Under Marked for Musikk 2021 arrangeres Fagdøgn for musikere, for aller første gang. Fagdøgnet arrangeres av Østafjelske kompetansesenter, Creo, Kulturtanken, NOPA og Marked for Musikk. Fagdøgnet er et nytt tilbud for musikere som ønsker å få inspirasjon og lære mer om hvordan man lager gode konsertproduksjoner for barn og unge. I løpet av oppholdet vil du få se spennende nasjonale og internasjonale produksjoner, delta på foredrag/seminar, møte dyktige bransjekollegaer, bli inspirert, få et større nettverk og ny kunnskap.

Hva får du som deltaker på Fagdøgnet?

  • Delegatpass på Marked for Musikk
  • Deltakelse på et eget program tirsdag 19.-onsdag 20. oktober som inkluderer foredrag, workshops og mentormøter, i tillegg til å se utvalgte produksjoner under Marked for Musikk.
  • To netter på hotell Farris Bad (mandag 18. oktober-onsdag 20. oktober)
  • Reise t/r Larvik
  • 2x frokost, 2x lunsj og middag tirsdag kveld

Hvem kan søke om å delta?
Vi har totalt 10 plasser å tilby i 2021. Du må være en etablert musiker, men trenger ikke tidligere erfaring med barn og unge som målgruppe. Det viktigste er at du har et ønske om å formidle musikk til et ungt publikum. På grunn av få plasser prioriterer vi soloartister og mindre grupper. Dersom du er en del av et større ensemble kan dere søke om at en eller to representerer dere på Fagdøgnet.

Hva koster det?
Det er gratis å delta på Fagdøgnet. Du betaler kun et depositum på kr 500 som sikrer plassen din, og tilbakebetales etter at du har deltatt.

Påmeldingen åpner i juni, og komplett program for fagdøgnet publiseres her nærmere sommeren. Vil du få varsel når påmeldingen åpner eller har spørsmål? Følg oss på Facebook, eller ta kontakt med Marit Stokkenes i ØKS på marit@ostafjelske.no

Her finner du oppdatert informasjon om Fagdøgn for musikere