Fagdøgn for musikere

Fagdøgnet er et samarbeid mellom  Marked for musikk, Musikkontoret ØKS, Kulturtanken og Creo, og er et tilbud for profesjonelle musikere som ønsker å få inspirasjon og lære mer om hvordan man lager gode konsertproduksjoner for barn og unge. På Fagdøgnet får du oppleve et mangfold av konsertproduksjoner, delta på workshops og seminarer og møte dyktige bransjekollegaer, og forhåpentligvis bli inspirert til fremtidig jobbing med musikk for et ungt publikum.
Fagdøgn for musikere ble arrangert for første gang i 2021, og har siden det vært arrangert årlig, parallelt med Marked for Musikk.

Hvem kan søke om å delta?

Deltagerne på fagdøgnet er etablerte, profesjonelle musikere, men trenger ikke tidligere erfaring med barn og unge som målgruppe. Det viktigste er at de har et ønske om å formidle musikk til et ungt publikum. På grunn av få plasser prioriterer vi soloartister og mindre grupper. Utøvere som er en del av et større ensemble kan søke om at en eller to representerer ensemblet på Fagdøgnet. Vi prioriterer musikere som ikke har deltatt på fagdøgnet tidligere.
I 2024 arrangeres  Fagdøgnet og Marked for Musikk i Bodø, i forbindelse med Kulturhovedstatsåret og Bodø2024. Søkere fra nord oppfordres spesielt til å søke!

Søknadsfrist: Informasjon om program, søknadskjema og frister finner du her 

Hva får du som deltaker på Fagdøgnet?

  • Se en lang rekke konsertproduskjoner i ulike sjangere
  • Et eget fagprogram med seminarer og evalueringer av produksjoner
  • Delegatpass på Marked for musikk
  • 2 netter på hotell i enkeltrom
  • Alle måltider
  • Reise t/r

Dersom du blir tilbudt plass betaler du en egenandel på kr 500.