Stor påmelding!

Det er så hyggelig å se at det også i år er stor påmelding fra hele landet! Påmeldingen er nå stengt. Hvis du ønsker å delta men ikke rakk å melde deg på, anbefaler vi deg å sette deg på venteliste. Dette er nok året for de store endringene, så det er ikke usannsynlig at flere vil kunne få plass, spesielt på tirsdag og torsdag.

Dersom smittevernsregelen om å holde 1 meter avstand til andre forsvinner, vil vi også ha mulighet til å ta inn flere i salene alle dager. Hvis du vil stå på venteliste, send en mail til: vivi.ann.bjorge@vtfk.no

Mangfoldig program

Årets program kan du se her. Programmet blir bredt og mangfoldig, og det samme blir det musikalske innholdet og deltakerne som sitter i salen. Vi får blant annet oppleve folkemusikk fra forskjellige land, hiphop, opera for både babyer og større barn. ​I år kan dere se frem til et ekstra innholdsrikt Marked for Musikk, med internasjonalt preg, fagprogram og prisutdelinger når europeiske YAMsession igjen blir en del av vårt arrangement. YAMsession (Young Audience Music) er en europeisk arena for konsertvisninger, kompetanseutveksling og nettverksbygging.

Smittevern – din trygghet!

Som arrangør gjør vi alt vi kan for å gjennomføre årets arrangement på en forsvarlig måte. Alle som deltar skal føle seg trygge, og oppleve at det tilrettelegges for godt smittevern. Vi gjør alt nødvendig forarbeid med ROS-analyser, smittevernsveileder og interne sjekklister. Vi vil oppdatere denne siden om smittevern fortløpende om hvilke smittevernstiltak som gjelder, basert på til en hver tids gjeldende regler og anbefalinger fra helsemyndighetene.

Vi klarte å gjennomføre et smittefritt og vellykket Marked for Musikk i oktober 2020, og vi har troen på at det skal gå bra i år også. Vi gleder oss til å se dere alle i Larvik i oktober!