Marked for Musikk skal både gjennomføres og utvides i 2020

Det er med vemod og bekymring vi ser at hundrevis av vårens konserter for barn og ungdom over hele landet er avlyst. Samtidig er det eneste riktige tiltak i denne unntakstilstanden, hvor forebygging av smitte og ivaretakelse av liv og helse selvsagt må gå først.

Bransjen er under sterkt press og vi håper så inderlig at alle våre fantastiske utøvere og arrangører holder motet oppe – og er der igjen for sitt publikum når denne unntakssituasjonen en hel verden nå befinner seg i, er over.

Dobbelt så stort

I disse usikre tider vil vi informere om at Marked for Musikk planlegger gjennomføring som vanlig, 20.-22. oktober 2020, i Larvik. Eller det vil si, ikke som vanlig, men omtrent dobbelt så stort som vanlig! Marked for Musikk slår seg i år sammen med den europeiske visningsarenaen YAMsession (Young Audience Music session). Det betyr i praksis at i tillegg til det norske, ordinære programmet, blir det internasjonale konserter, foredrag, produsentforum og prisutdelinger. Les mer om det her.

Programrådet er i full gang og har fått massevis av spennende programforslag. Det er fortsatt noen ledige plasser i programmet. Programforslag meldes inn her.

Vi gleder oss, mer enn noen gang, til å samles i oktober om god musikk og felles opplevelser. I mellomtiden, la oss gjøre vårt for å ta vare på oss selv og hverandre! Har du spørsål om årets Marked for Musikk, ikke nøl med å kontakte oss.