Nytt programslipp!

Vi håper du har en finfin sommer, og at du samtidig begynner å glede deg til Marked for Musikk i oktober! Vi har et spennende program på plass, og kan i dag presentere to nye konserter:

På markedets første dag, tirsdag 25. oktober, får vi se konserten The Sverre Sverre – også Birger damed Sverre Thorstensen og Birger Mistereggen. Sangene handler om at det kan være vanskelig å bestemme seg, om å lære svensk, om at mammaer har pappaer, og mange andre ting. Låtene ytrer meningen – men uten en moralsk pekefinger, og kan apellere til både store og små. 

Onsdag 26. oktober kan vi by på en skikkelig godbit av en konsertproduksjon, som nylig er nominert til den internasjonale musikkprisen YAMawards 2022, i kategorien skolekonserter: Tusen knapper og fire strenger (bildet over) Almir Meskovic, født i Bosnia, og Daniel Lazar, født i Serbia, presenterer folkemusikk og tradisjonsmusikk som har overlevd kriger. De to har utviklet sitt eget uttrykk som får det vakreste ut av trekkspill og fele, med triks og inspirasjon fra alle tidsepoker!

Påmeldingen til årets Marked for Musikk åpner 22. august – så følg med!