Nå kan du melde deg på Marked for Musikk 2020!

Endelig er påmeldingen til Marked for Musikk åpnet. Grunnet koronasituasjonen har vi utsatt påmelding lengst mulig for å sikre god oversikt over situasjonen. Frist for påmelding med overnatting er derfor allerede 22. september.

For å sikre godt smittevern har vi i år et begrenset antall plasser, så vi anbefaler å melde seg på raskt for å sikre plass. Hvis vi ser at grensen er nådd i forhold til antall påmeldte blir vi nødt til å opprette venteliste.
Vi gleder oss stort til å se arrangører, utøvere og andre som jobber med musikk for barn og ungdom i Larvik 20. – 22. oktober!

 

PÅMELDING OG PRISER

Frem til torsdag 17. september tilbyr vi EARLYBIRD priser på dagspass. Påmeldingsskjema, priser og relevant informasjon om påmeldingen i dette annerledesåret finner du her.

 

HER ER PROGRAMMET

I år er det med ekstra stor spenning og ydmykhet at vi offentliggjør programmet og åpner påmeldingen. Vi har, som alle andre i bransjen vår, vurdert å avlyse, diskutert mange forskjellige måter å gjennomføre på, og gjort mange endringer underveis. Men nå er vi her, og vi har gleden av å presentere et innholdsrikt og spennende program- sjekk det ut her!  

Vi i Marked for Musikk tror på det levende møtet mellom utøvere og publikum. Vi tror på levende kunst og kultur, gode møteplasser, nettverk, inspirasjon og motivasjon. Vi tror behovet for felles opplevelser, faglig påfyll og møteplasser større enn noen gang akkurat nå, og håper å se nettopp deg i Larvik 20. – 22. oktober!

 

SMITTEVERN – DIN TRYGGHET!

Som arrangør gjør vi alt vi kan for å gjennomføre årets arrangement på en forsvarlig måte. Alle som deltar skal føle seg trygge, og oppleve at det tilrettelegges for godt smittevern. Vi har gjort nødvendig forarbeid med ROS-analyser, smittevernsveileder og interne sjekklister.

Oppsummert er dette noen av smittevernstiltakene dere som deltakere vil merke:

  • Programmet består hovedsakelig av utøvere bosatt i Norge. Vi har noen få svenske unntak, som er i karantene før de ankommer Larvik.
  • Utøvere og crew vil følge strenge smittevernskrav, med god avstand til deltakerne.
  • Kontaktflater i alle oppholdsrom vil rengjøres mellom alle visninger
  • Deltakerne vil tidvis deles i TO puljer, for å unngå kø i mindre lokaler og ved lunsj
  • Kun de største salene vil bli benyttet, og 1-meters regelen vil selvfølgelig gjelde i alle situasjoner

Dette betyr en annerledes gjennomføring, men bærebjelken vår er den samme som alltid: Gode livekonserter for et ungt publikum og inspirerende møteplasser! På denne siden vil vi informere om smittevernstiltak.

Hvis dere har spørsmål eller er usikre på noe, ta gjerne kontakt med oss.

Hjertelig velkommen Marked for Musikk i Larvik 20. – 22. oktober 2020!