Har DU en god konsert du vil spille for barn og ungdom?

Da bør du melde inn din konsertproduksjon til Marked for Musikk 2022! Vi er Norges største visningsarena for konserter rettet mot barn og ungdom. Kanskje blir du av de som står på scenen hos oss i oktober, med konsertarrangører fra hele landet som publikum!

Marked for Musikk har nå åpnet for innmelding av produksjoner for årets arrangement, som går av stabelen i Larvik 25. – 27. oktober 2022. Til oss kommer hvert år konsertarrangører fra den kulturelle skolesekken, kulturhus og festivaler på jakt etter gode konserter for sine unge publikummere. Vi tør hevde at Marked for Musikk er landets fremste visningsarena og møteplass for utøvere, produsenter og arrangører som er engasjerte i å produsere og arrangere konserter for barn og ungdom.

Meld inn ditt programforslag

Hvis du ønsker å vise frem din konsert hos oss, kan du nå melde den inn som programforslag til oss, før 1. mai 2022.

Mer info og innmeldingsskjema finner du her

Programrådet legger programmet fortløpende i perioden januar til mai. Vi anbefaler utøvere som ønsker plass i programmet å melde inn sin produksjon i god tid før 1. mai. Tidlig på våren er det ledige plasser i alle aldersgrupper og alle datoer, og det fylles opp utover våren.

Anbefaler Marked for Musikk

Vi sender hvert år ut undersøkelser til utøverne som har spilt hos oss, og samtlige (100 %) svarer at de vil anbefale andre artister å delta på Marked for Musikk, og at de føler seg godt ivaretatt som en del av arrangementet. I tillegg oppgir flertallet av utøverne som har vist frem sin produksjon hos oss at de får spilleoppdrag i etterkant som en direkte følge.

En showcase for kjøp og salg av konserter

Marked for Musikk er ikke en spillejobb i tradisjonell forstand, men en showcase fasilitert for kjøp og salg av konserter. Det utbetales ikke honorar for visningene, men vi dekker alle kostnader ved utøvernes deltagelse (reise/transport, overnatting på Farris bad, måltider og teknisk). Vi er et ikke-kommersielt arrangement, og arrangeres av Vestfold og Telemark fylkeskommune og Larvik kommune med Kulturtanken som viktig samarbeidspartner.

Hvis du ikke kjenner til Marked for Musikk fra før, kan denne korte filmen gi deg et innblikk i hva arrangementet er: