Meld inn produksjon

Ønsker du å spille på Marked for Musikk?
Årets program er fullbooket

I januar 2022 åpnes det for å melde inn nye produksjoner til Marked for Musikk. Programrådet legger hovedsakelig programmet for Marked for Musikk i perioden februar – mai. Programrådet ser også forestillinger og konserter live, når det er mulig. Tips oss derfor gjerne hvis din forestillingen vises live.
Vi anbefaler utøvere som ønsker plass i programmet å melde inn sin produksjon før 1. april, jo før jo bedre. Etter 1. april er det sannsynligvis få plasser igjen i programmet.
Her kan du melde inn din produksjon

Til utøvere som ønsker å spille på Marked for Musikk:
Alle gode produksjoner er interessante: Produserte, ikke produserte, norske, utenlandske, nye, gamle, barnehage, grunnskole og videregående skole. Konsert for små og store arrangører, kulturhus, festivaler eller gymsalen.
NB: Det er viktig at dere legger ved link til et nyere videoopptak med anstendig lydkvalitet, aller helst vil vi se hele produksjonen/konserten. Dersom dere mangler opptak og programrådet ikke har sett konserten live, er det dessverre umulig for programrådet å å ta en rettferdig vurdering.

Har du allerede sendt inn et programforslag til oss? 
Utøvere besvares innen april/mai. Ta kontakt hvis det haster med en tilbakemelding før den tid.

Programansvarlig: Linda Gjersøe Helseth
Epost: linda.helseth@vtfk.no
Tel: +47 913 45 733


Se her for informasjon om programrådets sammensetning. For mer informasjon om det å spille på Marked for Musikk, se info for artister eller 
vår FAQ