Produksjoner til årets program

Har du en god konsertproduksjon for barn og unge, som du ønsker å vise frem til arrangører fra både Norge og Europa!? Da bør du melde inn produksjonen din til oss i Marked for Musikk i løpet av april.
I utgangspunktet er programmet fullbooket i midten av mai. Men det kan bli endringer i år pga korona og det internasjonale arrangementet, så hvis du ikke rakk fristen og du sitter inne med verdens fineste produksjon, la oss endelig få vite det. Innmeldingsskjemaet er fortsatt åpent, og lukkes i løpet av sommeren.

Marked for Musikk 2021 går av stabelen 19.-21. oktober i Larvik, og utvides i år med det europeiske arrangementet YAMsession. Alle gode produksjoner er interessante: Produserte, ikke produserte, norske, utenlandske, nye, gamle, barnehage, grunnskole og videregående skole, konserter for kulturhus, festivaler eller Den kulturelle skolesekken.

Meld inn din konsertproduksjon her 

Har du meldt inn en produksjon, og stusser over manglende tilbakemelding fra oss skyldes det uvissheten omkring korona og gjennomføringen av YAMsession. Vi operere med plan a, b og c, avhengige av åpne grenser og smittesituasjonen i Europa. Dere hører fra oss i slutten av april eller i mai. Ta kontakt hvis det haster med en tilbakemelding før den tid.

På Marked for Musikk spiller du for konsertarrangører fra hele landet, og i 2021 også fra Europa. (Foto: Knut Sørhusbakken/Kulturtanken)