EKKO/HÁDDIDUS Kickoff (åpen festival)

I anledning Marked for Musikk og YAMsession, Bodø 2024, inviterer Nordland Fylkeskommune til EKKO; en familievennlig feiring av musikk for barn og unge!

I et spennende samarbeid med Bodø2024, Bodø kommune, Samfunnsløftet, Stormen-kvartalet og Marked for Musikk inviterer Nordland Fylkeskommune til EKKO – en åpen minifestival for ungdom, barn og barnefamilier.

Det hele startes med et Kickoff på kaikanten utenfor Stormen, Bodøs storstue, der vi får se en oppvisning av Nyholmen Kompani, oppleve stemningsfulle toner fra Bodø Domkirkes Ungdomskor, før det hele avsluttes av den anerkjente artisten Kajsa Balto med band.

Etter den utendørs konserten inviteres unge mellom 12-19 år inn til konsert med LÜT og Ingrid Jasmin i Stormen konserthus.

 

 

In occasion of Marked for Musikk and YAMsession, Bodø 2024, Nordland County Council invites to EKKO; a family-friendly celebration of music for children and youth!

In an exciting collaboration with Bodø2024, Bodø municipality, Samfunnsløftet, Stormen-kvartalet, and Market for Music, Nordland County Council invites to EKKO – an open mini-festival for youth, children, and families.

It all starts with a kickoff at the quayside outside Stormen, Bodø’s main cultural venue, where we’ll witness a performance by Nyholmen Kompani, experience atmospheric tunes from Bodø Cathedral Youth Choir, before it all concludes with a performance by the renowned artist Kajsa Balto and her band.

After the outdoor concert, youth aged 12-19 are invited to a concert with LÜT and Ingrid Jasmin at Stormen Concert Hall.

 

EKKO Lineup: 

Tuesday 17.09:

Kajsa Balto – les mer her

Ungdomskoret

Nyholm Skandses Compagnie

Northside Breakers

Ingrid Jasmin – les mer her 

LÜT – les mer her 

 

Wednesday 18.09:

ELLE MAIJA – les mer her

Det var en gang et småtroll – les mer her

 

Om Northside Breakers: 

Northside Breakers er en dansegruppe som startet i 2018 og er ledet av Robin Silberg og Jayson Rheil. Gruppen består av en gjeng med dedikerte breakere som reiser rundt og konkurrerer på høyt nivå. De har bl.a. vunnet Arctic Jam, en internasjonal breakekonkurranse i Tromsø, og flere deltakere har også vunnet Soul session Extended i Oslo, samt vært på pallen i NM i breaking. Ellers gjør dansegruppen shows rundt omkring Bodø og er ofte synlig i kulturlivet i byen. Northside Breakers representerer flere kulturer og generasjoner, og målet deres er å prøve å holde dansemiljøet i Bodø i live.

 

Om Bodø Domkirkes Ungdomskor:

Bodø domkirkes ungdomskor er et kor for jenter i alderen 14-ca. 22 år som er tilknyttet Bodø domkirkes sangskole. Koret ble opprettet av daværende domkantor Magne Hanssen i 1987 og dirigeres for tiden av domkantor George Chittenden. Koret er særlig kjent for sine Lucia-konserter som fyller domkirken i Bodø til trengsel hvert ar den 13.desember. De har turnert i alle verdensdeler og er et populært og velkjent kor i hjembyen.