Bli med å skape Marked for Musikk 2021!

Marked for Musikk 2021 går av stabelen 19.-21. oktober i Larvik, og vi åpner nå for innmelding av musikkproduksjoner. Klikk her hvis du vil melde inn en produksjon.

Utvider med internasjonalt program
Marked for Musikk utvides i år med det europeiske arrangementet YAMsession (Såfremt korona ikke setter en stopper for planene). I praksis vil det si business as usual, tre dager stappfulle av konserter beregnet på et ungt publikum. Forskjellen er at arrangementet vil bli større og med et internasjonalt preg. Konsertene blir både norske og utenlandske, det samme blir gjestene som kommer på Marked for Musikk. I tillegg til alle visningene blir det et større faglig program, produsentforum og prisutdelinger.
Vi krysser fingre og tær, og satser på at det selv i disse ekstremtider går like bra som i 2020, og at vi får til et godt arrangement med live konserter. Det har sjelden vært viktigere å møtes og samles om levende kunst og kultur!

Til utøvere som ønsker å spille på Marked for Musikk:
Alle gode produksjoner er interessante: Produserte, ikke produserte, norske, utenlandske, nye, gamle, barnehage, grunnskole og videregående skole, konserter for kulturhus, festivaler eller Den kulturelle skolesekken.

De siste årene har Marked for Musikk sitt programråd vurdert flere hundre musikkproduksjoner. Linda Gjersøe Helseth, leder i programrådet, forventer stor pågang de neste månedene.

– Marked for Musikk er landets største arena og møteplass for musikere og arrangører som jobber mot et ungt publikum. Vi er glade for å se at utøverne år etter år svarer i evalueringene at de har det bra når de er hos oss, at de mener dette er et viktig arrangement, og at de vil anbefale andre å delta på Marked for Musikk. Rapporter viser at omtrent 8 av 10 får jobb etter en konsertvisning på Marked for Musikk.

Les mer om YAMsession her

Marked for Musikk er Norges største arena for visning av konserter rettet mot barn og ungdom, og arrangeres hvert år av Vestfold fylkeskommune og Larvik kommune.