Det er august og programslipp!

Håper sommeren har vært strålende så langt🌞🦀🍦 August har kommet, og vi kan begynne å glede oss til alle de fine opplevelsene som venter på oss denne høsten. På den lista står de to konsertene: Finn Skotten og Frå elektriske skogar!

🎤På onsdag 25. oktober får vi oppleve musikk- og danseforestillingen Frå elektriske skogar, der musikk og dans fra ulike kulturer bidrar med hver sine kraftfulle uttrykk. I dialogens ånd, er det skiftende hvem som fører – og om det er musikken eller dansen. En ny og annerledes produksjon fra Samspill International Music Network og Riksscenen, som vi gleder oss til å se og vise frem!
Les mer om forestillingen her

🎤På tirsdag24. oktober får vi gleden av å møte den superfine duoen med Sarah-Jane Summers og Juhani Silvola og høre konserten Finn Skotten. Den Spellemannsnominerte folkemusikk-duoen spiller latterlig fint, og snakker faktisk til både kroppen, sjelen og intellektet. Med en god blanding musikk, fra de finske skogene, til Hardingfele-slåtter fra Vestlandet, skummel Klezmer, Vest-Afrikansk ørkenblues og heftig dansefest på det skotske Høylandet, blir dette en forrykende, virtuos, variert og engasjerende konsert.
Les mer om forestillingen her 

NB: nytt av året: I år starter vi med konsertene for ungdom på tirsdag og så jobber vi oss nedover i alder. Vi har jevnlige programslipp frem til påmeldingen til Marked for Musikk åpner 21. august. Hold av datoene 24. – 26. oktober – og følge med i programmet som ligger her.