Hvem, hva, hvor – Marked for Musikk 2018

Den niende utgaven av Marked for Musikk er bare EN dag unna, og vi gleder oss til å ønske dere alle velkomne til tre dager fullstappet med god musikk for barn og ungdom! Vi venter 100 utøvere fra syv land, og 150 deltakere fra festivaler, kulturhus, biblioteker, Den kulturelle skolesekken og andre arrangører og produsenter til Larvik disse dagene. Her kommer litt praktisk informasjon som kan bidra til å gjøre ditt besøk på Marked for Musikk enda bedre:

Hvor finner jeg programmet?
Du får programmet i trykket versjon i registreringen (alle dager), og du finner det også her

Hvor finner jeg bilder og nyhetsoppdateringer fra Marked for Musikk?
Lik oss på vår Facebook-side og vår Instagram-profil, så går du ikke glipp av noe!

Hvilken hasthag bruker jeg når jeg skal dele bilder fra Marked for Musikk?
Takk for at du vil dele bilder! Bruk #markedformusikk

Blir noen av konsertene deres anmeldt, og hvor kan jeg lese det?
Ja! For fjerde år på rad samarbeider Marked for Musikk med Scenekunstbruket om prosjektet «Unge stemmer». Bloggerne våre kurses i kunstkritikk og blogger om utvalgte konserter. Disse publiseres løpende på ungestemmer.no (vi deler også disse på vår Facebook-side)

Tips til bruk av egentid?
Ikke gå glipp av Tirsdagsrådet – det blir en perfekt oppladning til festmiddagen! Vi kan også anbefale et besøk i spaanlegget på Farris Bad (husk badetøy, eller lån gratis på hotellet). Hvis du har lyst på litt frisk luft, kan vi anbefale Poesiparken – poesijakt i Larvik sentrum, eller Bøkeskogen – en av landets største bøkeskoger, kun få min gange fra hotellet.

Jeg hørte rykter om festivalkro?
Da hørte du riktig! Vi samles til festivalkro på Larvik Mikrobryggeri tirsdag (etter festmiddag) og onsdag (umiddelbart etter Spon on!) kveld. Kun få minutters gange fra Bølgen kulturhus og Farris Bad.

Hvor parkerer jeg?
Hvis du skal overnatte på Farris Bad, er det enkleste å parkere tvers ovenfor hotellet, eller i hotellkjelleren (mot avgift). Skal du kun delta på dagtid, er det en stor parkeringsplass utenfor Sliperiet (mot avgift), med gangavstand til Bølgen kulturhus. Se kart her.

Jeg har reist miljøvennlig med tog. Er det langt å gå fra stasjonen til der moroa skjer?
Ikke for en spreking som deg! I følge Google Maps er det nøyaktig 550 meter til Bølgen Kulturhus. Dvs. ca 100 meter til for å komme til Sliperiet eller Farris Bad.

Hvem kontakter jeg hvis jeg har spørsmål?
Det spørs jo litt hva du lurer på! De flinke folka som sitter i registreringen vår på Sliperiet og Bølgen kulturhus vil stort sett kunne svare deg på det meste om Marked for Musikk. Resepsjonen på Farris Bad har svar på alt om overnatting og spaanlegg. For øvrige spørsmål finner du vår kontaktinfo her

 

Velkommen til Marked for Musikk 2018!