Velkommen til «Tirsdagsrådet»!

Velkommen til en helt ny programpost under Marked for Musikk! «Tirsdagsrådet» blir en uhøytidelig og usminka problemløsningssession med tre kvalifiserte rådgivere, ledet av NRKs Ragna Nordenborg. Har DU små eller store dilemma i jobbhverdagen din? Det kan være kleine ting, vanskelige ting, tabuer, gøyale ting, korrupsjonsmistanker, i det hele tatt; hva som helst – rådet tar saken! 

Send ditt dilemma (gjerne så spissformulert som mulig!) til ragna.nordenborg@nrk.no. Alle innsendere anonymiseres. Ragna velger ut de problemstillingene hun synes er mest spennende.  

Tirsdagsrådet finner sted 23. oktober kl. 18.00 i Bølgen kulturhus, i Galleriet (2.etasje).

Salg av drikke. Direkte etterpå blir det festmiddag, dette blir en perfekt oppladning!

 

Ragna Nordenborg
Ragna har flere års erfaring som programleder voksenhoder. i NRK, blant annet for TV-serien «Blond!»med Mona B Riise og i P13. Hun har tidligere vært kulturjournalist i Dagsrevyen i og Lydverket. For tiden leder hun Ekko på NRK P2.

 

 

 

 

 

 

RÅDET:

Shana Fevang Mathai
Shana har arbeidet som lærer og vært programleder i NRK Super; BarneTV og Julemorgen. Hun er straks aktuell med sin nye barneplate. Shana synes barnehoder ofte er mer interessante enn Ragna Nordenborg har flere års erfaring som programleder voksenhoder.

Rasmus Rohde
Rasmus driver barnemusikkbandet Rasmus og Verdens Beste Band som har fått Spellemannprisen tre ganger. Akkurat nå jobber han med et ungdomsstykke på Turneteatret i Trøndelag – og en soloplate for voksne som har release på nyåret.

Tone Østerdal
Tone er daglig leder i Norske Konsertarrangører, og tidligere kultursjef i Akershus og Buskerud fylkeskommuner. Hun har og har hatt flere styreverv i nasjonale organisasjoner på kunst- og kulturfeltet og er generelt glad i å jobbe og mene ting.