Programslipp Marked for Musikk 2020!

Programmet til årets Marked for Musikk 2020 er klart! I ukene frem til august slipper vi artistene og produksjonene til årets arrangement her på nettsiden vår, så nå kan vi begynne nedtellingen til tre innholdsrike dager med musikk for barn og ungdom både på scenene og på agendaen!

Årets første programslipp er Alebvinger (bildet), en fargerik og annerledes barneforestilling. Forestillingen er en opplevelsesreise inn i mexikansk kultur. Les mer om Alebvinger her

I år har som kjent situasjonen med coronaviruset gjort at vårt internasjonale program har blitt erstattet med et nordisk program. Og sjelden har det føltes mer riktig! Vi i Marked for Musikk skal gjøre det vi kan for å løfte landets egne artister i en for mange, veldig krevende tid. Vi planlegger for et Marked for Musikk slik dere kjenner, med både et fyldig program, mingletid, og hyggelige måltider sammen – selvsagt innenfor aktuelle smittevernsregler.

Vi gleder oss til å oppleve spill levende musikere på scenen igjen sammen med dere alle, og ønsker små og store arrangører, produsenter og utøvere hjertelig velkommen til Marked for Musikk i Larvik 20. – 22. oktober!