Programslipp og påmelding

Dagen har kommet, og vi har endelig gleden av å slippe programmet for Marked for Musikk 2019! 25 små og store produksjoner beregnet på et ungt publikum er samlet på et fat! Fokuset vårt er som alltid å presentere konserter som gir barn og ungdom gode opplevelser, enten de finner sted i konsertsalen på kulturhuset, i gymsalen på skolen, iblant hyllene på biblioteket eller på en stor utefestival. Sjekk ut programmet her!

Vi feirer i tillegg 10 år og bruker anledningen til å løfte blikket og sette betydningen av god kunst for barn og ungdom på agendaen. Blant alle visningene er det daglig integrerte seminarer som vi tror vil både opplyse, utfordre og fornøye. Informasjon om seminarene kommer etter hvert.

Påmelding åpner i dag
Påmeldingen til Marked for Musikk 2019 åpner mandag 19. august kl. 12.00.

Vi tilbyr EARLYBIRD pris til alle som melder seg på innen 26. august! Betal kun 750,- for dagspass med ordinærpris på 900,-. Er du arrangør som skal delta for aller første gang? Da kan du kjøpe dagspass til bare 350,- med FØRSTEREIS kampanjekode!

Skal du overnatte og vil sikre deg rom på Farris Bad bør du melde deg på innen 1. september. De første påmeldte får som alltid oppgraderte rom.

Meld deg på Marked for Musikk 2019 her

 

Vi gleder oss skikkelig til å se dere 22.-24. oktober i Larvik!