Ny mulighet for musikere: Fagdøgn for musikere!

Nytt kompetanseprogram for musikere!

Vi viderefører fjorårets nysatsing, i samarbeid med Musikkontoret ØKS, CREO, Kulturtanken og NOPA (Norsk forening for komponister og tekstforfattere): Fagdøgn for musikere!

Fagdøgnet vil foregå 25. -27. oktober parallelt med årets Marked for Musikk, og er en samling for musikere som ønsker å få inspirasjon lære enda mer om hvordan man lager gode konsertproduksjoner for de yngste målgruppene. Fagdøgnet passer både for deg som ønsker å lage musikk for barn og unge, og for deg som allerede gjør det, men vil utvikle deg videre. Programmet er støttet av Norsk kulturråd.

Skreddersydd program

I løpet av oppholdet vil gruppen med musikere få oppleve spennende nasjonale og internasjonale produksjoner av høy kvalitet, delta på relevante foredrag og workshops, møte dyktige bransjekollegaer, delta på evalueringer av produksjoner, få et større nettverk og ny kunnskap.

– Vi håper denne spennende satsingen vil bidra til enda flere gode produksjoner og et større mangfold i tilbudet til barn og ungdom. Vi tror på viktigheten av nettverksbygging kombinert med fag, og ikke minst muligheten til å få oppleve og la seg inspirere av gode produksjoner. Forhåpentligvis blir dette en fast del av Marked for Musikk de neste årene. Takk til alle gode samarbeidspartene, og spesielt til Musikkontoret ØKS og Norsk kulturråd, som gjør dette mulig, sier programansvarlig i Marked for Musikk, Linda Gjersøe.

Påmelding og egenandel

Påmeldingen åpner i juni. De som tilbys plass betaler en egenandelen på kr 500,-  Plassen inkluderer fagprogram, deltakerpass på Marked for Musikk, reise og opphold på Farris bad. Du må være en etablert musiker, men trenger ikke ha erfaring med barn og unge som målgruppe. Det viktigste er at du har et ønske om å formidle musikk til et ungt publikum. Dersom du er en del av et større ensemble kan dere søke om at en eller to representerer dere på Fagdøgnet. Det blir et begrenset antall plasser, og vi prioriterer musikere som ikke har deltatt på fagdøgnet tidligere.

 

SØKNADSFRIST 15. AUGUST
(Alle får svar om de har fått plass innen 1. september)

Les mer om Fagdøgn for musikere og se program her