Ny mulighet for musikere: Fagdøgn om konserter for de yngste

Vi er mange som ønsker oss flere gode konsertproduksjoner for barn og unge!

Derfor har vi gleden av å lansere en ny satsing under årets Marked for Musikk/YAMsession, i samarbeid med ØKS – Østafjelske kompetansesenter for musikk, CREO, Kulturtanken og NOPA (Norsk forening for komponister og tekstforfattere): Fagdøgn for musikere!

Fagdøgnet vil foregå 19. – 20. oktober parallellt med årets Marked for Musikk/YAMsession, og er en samling for musikere som ønsker å få inspirasjon lære enda mer om hvordan man lager gode konsertproduksjoner for de yngste målgruppene. Fagdøgnet passer både for deg som ønsker å lage musikk for barn og unge, og for deg som allerede gjør det, men vil utvikle deg videre.

Søk om å få plass her

Skreddersydd program

I løpet av oppholdet vil du få oppleve spennende nasjonale og internasjonale produksjoner av høy kvalitet, delta på relevante foredrag og workshops, møte dyktige bransjekollegaer, delta på evalueringer av produksjoner, få et større nettverk og ny kunnskap.

– Vi håper denne spennende satsingen vil bidra til flere gode produksjoner og et større mangfold i tilbudet til barn og ungdom. Vi tror på viktigheten av nettverksbygging kombinert med fag, og ikke minst muligheten til å få oppleve og la seg inspirere av gode produksjoner. Kanskje blir dette en fast det av Marked for Musikk de neste årene. Takk til allegode samarbeidspartene, og spesielt til prosjektleder ØKS, som gjør dette mulig, sier programansvarlig i Marked for Musikk, Linda Gjersøe.

Gratis deltakelse for de som får plass

Dersom du blir tilbudt plass betaler du et depositum på kr 500 for å sikre plassen. Etter deltakelse får du tilbakebetalt dette. Plassen inkluderer fagprogram, deltakerpass på Marked for Musikk, reise og opphold. Du må være en etablert musiker, men trenger ikke ha erfaring med barn og unge som målgruppe. Det viktigste er at du har et ønske om å formidle musikk til et ungt publikum.

Send en søknad nå! 

Årets Fagdøgn gjennomføres som et pilotprosjekt. På grunn av smittevern har vi kun 10-15 tilgjengelige plasser. Derfor prioriterer vi soloartister og mindre grupper. Dersom du er en del av et større ensemble kan dere søke om at en eller to representerer dere på Fagdøgnet.

SØKNADSFRIST 15. AUGUST
(Alle får svar om de har fått plass innen 1. september)

Les mer om Fagdøgn for musikere og se program her