Fagdøgn for musikere – søk om plass nå!

Er du profesjonell musiker som ønsker å lage musikk for barn og unge, eller som allerede gjør det men ønsker å utvikle deg? Da bør du søke om plass på Fagdøgn for musikere 25.-27. oktober i Larvik, hvor du vil lære hvordan du kan lage gode og engasjerende konserter for barn og unge!

Fagdøgnet arrangeres parallelt med Marked for Musikk, og er et samarbeid mellom  Marked for musikk, Musikkontoret ØKS, Kulturtanken og Creo.

Skreddersydd program

På Fagdøgnet får du oppleve et mangfold av konsertproduksjoner, delta på workshops og seminarer og møte dyktige bransjekollegaer. Overnatting på Farris bad, alle måltider og reise er inkludert i egenandelen som kun er på 500 kroner.

Haley Shea i bandet «Sløtface» var en av deltakerne i 2021, og anbefaler Fagdøgnet til alle musikere som lager musikk til barn og ungdom.

– Jeg ble så inspirert til å lage kule, fine og viktige musikkproduksjoner for barn og unge etter fagdøgnet. Det aller beste var likevel å se en hel haug av andre utøveres produksjoner for barn og unge, og bygge nettverk med andre utøvere. Anbefales til alle som har lyst til å lage musikk og musikkproduksjoner rettet mot barn og unge.

Ole M. Aagenæs, som også deltok i fjor, er enig:

– Fagdøgnet var en veldig fin møteplass der jeg var heldig å få møte så mange spennende mennesker fra forskjellige musikalske miljøer og med ulike musikalske bakgrunner. Det var også fint å få oppleve den fine plattformen og utstillingsvinduet som Marked for Musikk er. I tillegg var det faglige påfyllet veldig bra så jeg kan sterkt anbefale det videre til andre, oppfordrer han.

Deltakerne i Fagdøgn for musikere får et egen fagprogram der de får møte produsenter, og evaluere produksjoner. Foto: Marit Stokkenes

Hvordan får jeg plass?

Vi tar nå i mot søknader, og søknadsfristen er 15. august.

Søk om plass på Fagdøgn for musikere 2022 her

Les mer og se program her

Du må være en etablert musiker, men trenger ikke tidligere erfaring med barn og unge som målgruppe. Det viktigste er at du har et ønske om å formidle musikk til et ungt publikum. Da vi kun har et begrenset antall plasser prioriterer vi soloartister og mindre grupper. Dersom du er en del av et større ensemble kan dere søke om at en eller to representerer dere påFagdøgnet.

Dersom du blir valgt ut som deltaker, betaler du inn en egenandel på kr 500 for å bekrefte plassen din. Egenandelen er din eneste kostnad og inkluderer reise, opphold og måltider under arrangementet (se liste ovenfor).

Som deltaker får du:

  • Se en lang rekke konsertproduskjoner i ulike sjangere
  • Et eget fagprogram med seminarer og evalueringer av produksjoner
  • Delegatpass på Marked for musikk
  • 2 netter på Farris bad i enkeltrom
  • Alle måltider
  • Reise t/r Larvik