CONFESS: Produsentforum del 2

Etter to døgns iherdig jobbing fra både produsenter og musikere, får vi på torsdag se resultatet: produksjonen Confess. Vi gleder oss til å se hvilke grep som er gjort med å tilrettelegge produksjonen for ungdom!

På tirsdag ble det vist et utdrag av den samme konserten, og i ettertid er det altså jobbet iherdig for å utvikle den videre. Vi anbefaler dere derfor å se tirsdagens produsentforum før du kommer på dagens konsert.

Har du ikke mulighet til å få med deg begge seansene live, vil deltagerne få tilgang til opptak fra begge.

Mer informasjon om produsentforum tirsdag (del 1) her

 

CONFESS – ET IRANSK METALLBAND
Er opprinnelig et metalband fra Teheran, Iran. Bandet har spilt sammen i 10 år, og utgitt 2 album, en EP og flere singler. I november 2015 ble to av musikerne, Nikan og Arash, arrestert under anklager om blasfemi og statsfiendelig virksomhet. Nikan ble dømt til 12 år i fengsel og 74 piskeslag, men klarte å rømme landet. Nikan er nå bosatt i Harstad og er en del av fribyprosjektet ICORN. En stund senere ble det også mulig for Arash å komme til Norge. Siden resten av bandet er i Iran, er de erstattet av norske musikere.

Confess ønsker å nå ut til ungdom med sin musikk og sine tekster, og planlegger en DKS-turne’ våren 2021.

Medvirkende:
Nikan Khosravi – vokal/gitar
Arash Ilkhani – tangenter/dj
Roger Tunheim Jakobsen – trommer
Steffen Normark – gitar
Edvard Sundquist – bass 

Kontakt:
Nikan Khosravi
Tlf 465 90 225
nikansiyanorkhosravi@yahoo.com

 

Produsenter: 
Gine Heien   
Gine Heien er utdannet sanger og har varierte frilansoppdrag innen dans, scenekunst og musikk. Gine er ansatt som musikkprodusent for barn&unge i Rogaland fylkeskommune, og har også gjort flere spennende prosjekter som produsent for Interkultur, Drammen. Flere av Gines produksjoner er tidligere vist på Marked for Musikk, som Sløtface, En spurv og en diva og Tøfl. 

 

David Chocron
David Chocron er en komponist og videokunstner med bred erfaring innen musikk, teater og multimedia. David var en periode produsent for Rikskonsertene, og produserte bl.a. Awesomnia, Selfie, Slottet i sanden og Ungdoms OL 2016 på Lillehammer. David bidro med regi/videokunst til produksjonen Planetene med Marinemusikken, som vant YAMwards 2016, og til Klangen av klima, men Oslo filharmoniske orkester, som er nominert til årets YAMAwards.

 

Moderator: Morten Brenne
Morten Brenne er fagansvarlig for musikk i Kulturtanken. Han har bred erfaring fra feltet, som utøvende musiker og skolekonsertprodusen

Arrangør av produsentforum: Kulturtanken i samarbeid med Marked for Musikk