Produsentforum del 1: I havets favn

Bli med på konsertproduksjon!

Produsentforum er kort forklart «live konsertproduksjon». På tirsdagen får vi oppleve konserten “I havets favn». Konserten er ikke produsert eller tilpasset en ung målgruppe før visningen på Marked for Musikk. Produsentene Vibeke Rullestad og Ragnhild Vreim Tveitan skal i løpet av Marked for Musikk samarbeide med musikerne om å utvikle produksjonen tilpasset en ung målgruppe. Resultatet av deres jobb får vi se torsdag formiddag!

Produsentforum er en lærerik seanse for alle som jobber med performativ kunst, spesielt for de som jobber med å utvikle nye produksjoner. Ved å oppleve første og siste konsert og få innblikk på hvilke grep og forandringer som er gjort underveis, får man se hvordan man kan utvikle en musikkproduksjon. Deltakerne oppfordres til å komme med sine innspill og refleksjoner i samtaler etter visningene. 

NB: Ønsker du opptak av produsentforum? Send e-post til: morten.brenne@kulturtanken.no

 
I havets favn:
I Havets Favn er en instrumentalkonsert med harpe og bandoneon, hvor duoen og søskenparet Julie & Andreas formidler deres besteforeldres sterke historie. Gjennom bruk av musikk, muntlig fortelling og noen få dikt serverer de et lite stykke familie -og kysthistorie fra fyrøya Sula utenfor Trondheimsfjorden. Konserten kaster lys på hvordan det var å leve ved og av havet for bare et par generasjoner siden. Den handler også om tap og sorg, og om håpet og lyset som venter på slutten av en sorgprosess.

Medvirkende: 
Andreas Rokseth – bandoneon
Julie Rokseth – harpe
Produsenter: Vibeke Rullestad (produsent scenekunst, DKS Rogaland) og Ragnhild Vreim Tveitan (produsent musikk, DKS Viken)
Moderator: Morten Brenne

Arrangør av produsentforum: Kulturtanken i samarbeid med Marked for Musikk 

Kontakt, utøver:
Andreas Rokseth
Telefon: 93640899
harp.bandoneon@gmail.com

Duoens nettside