Produsentforum: For hver natt og dag

Bli med på konsertproduksjon!

Produsentforum er kort forklart «live konsertproduksjon». På tirsdagen får vi oppleve konserten “For hver natt og dag”. Konserten er ikke enda produsert eller tilpasset en ung målgruppe. Musikkprodusentene Charlotte Jenssen Wergeland og Øyvind Lyslo samarbeider med musikerne om å utvikle produksjonen tilpasset en ung målgruppe. Resultatet av deres jobb får vi se onsdag ettermiddag.

Produsentforum er en lærerik seanse for alle som jobber med performativ kunst, spesielt for de som jobber med å utvikle nye produksjoner. Ved å oppleve første og siste konsert og få innblikk på hvilke grep og forandringer som er gjort underveis, får man se hvordan man kan utvikle en musikkproduksjon. Deltakerne oppfordres til å komme med sine innspill og refleksjoner i samtaler etter visningene. 

NB: Ønsker du opptak av produsentforum? Send e-post til: morten.brenne@kulturtanken.no

 
Musikerne:

Ingunn og Ola møttes for 4 år siden, og har siden den gang spilt og laget sanger sammen i duoen Sokkelesten.
«For hver natt og dag» er en konsertforestilling om alt som er rart, fint og viktig. Ingunn og Ola tar dere med på en musikalsk reise hvor de blant annet møter noen mistenkelige dyr, drar på en uforglemmelig busstur og viser hvor viktig det er å være seg selv.

Ingunn Graedler Listuen – vokal og ukulele
Ola Torben Garberg – vokal og gitar


Produsenter:

Charlotte Jenssen Wergeland, produsent, Nordland fylkeskommune
Øyvind Lyslo, produsent, Vestland fylkeskommune

Moderator: Morten Brenne
Arrangør av produsentforum: Kulturtanken i samarbeid med Marked for Musikk 

Kontakt, utøver:
Ingunn Graedler Listuen
Tlf: 91994089
E-post: ingunnlistuen@yahoo.no