LYDSPOR

Korona stikker stadig kjepper i hjula. To av utøverne i Lydspor er i karantene, og det er kun Marius som har mulighet til å være fysisk tilstede på Marked for Musikk. Vi gjør derfor en liten vri på denne visningen, og tryller den om til en kortere SPOT ON.
Marius Gjersø (trompet og teknikk) vil vise en smakebit fra Lydspor, og i en samtale med Morten Brenne fortelle oss litt om tanken bak denne produksjonen. Takk til Marius og Morten som løser dette på kort varsel!

Under er informasjon om den opprinnelige produksjonen: 

Finnes det rytmer eller toner i omgivelsene våre? I klasserommet, i skogen, i stua? Musikerne Are, Peder og Marius spiller jazz og har trente ører. De legger nemlig merke til toner og rytmer overalt og prøver å sette dem sammen til LYDSPOR ved å bruke instrumenter og datateknologi. Det morsomste de vet er å skape musikk som ingen har hørt før. Sett deg godt til rette, lytt og kjenn etter, hva er det du hører?

Slik åpner du døren inn til LYDSPOR sitt musikkunivers. Her er din fantasi det viktigste du bruker i møtet med musikken, og det fins ingen rette svar. Det fins ikke noe fasit som i matematikk. Du bestemmer selv hva musikken skal bety for deg.

Medvirkende:
Are Rosseland (perkusjon)
Marius Gjersø (trompet og teknikk)
Peder Simonsen (tuba)

Fakta:
Produsent: DKS Nordland v/ Mette Jordahl-Broback og Jim-Raymond Hansen
Målgruppe: 6-12 år
Varighet: 40 min
Opprigg: 20 min
Nedrigg: 20 min
Krever blending

Kontakt

Are Rosseland
+47 996 90382
arerosseland@gmail.com

Nettside: https://www.denkulturelleskolesekken.no/nordland/utforsk-produksjoner-i-dks/?produksjon=551