Fornøyde Marked for Musikk-deltakere

En evaluering blant deltakere og utøvere på Marked for Musikk 2018 viser at 9 av 10 anbefaler andre å delta.

– Tusen takk til alle dere som har brukt av tida deres på å gi oss tilbakemeldinger etter fjorårets arrangement! Det kom inn massevis av gode ideer og forslag til alt fra fremtidige produksjoner til bordplassering. Vi bruker både ros og ris til å videreutvikle oss, forteller prosjektleder for Marked for Musikk, Natasha Peevor-Johnson i Vestfold fylkeskommune.

Hun er glad for at 93 prosent av alle som besvarte undersøkelsen vil anbefale andre å delta på Marked for Musikk, og for at hele 99 prosent svarte at årets arrangement totalt sett var bra/meget bra.

– Tidligere deltakere og artister er våre viktigste ambassadører, og det betyr mye for oss at de reiser hjem fra Marked for Musikk med en oppfatning av at det var verdifullt å delta. Vi er også glade for at samtlige i undersøkelsen oppga at de følte seg velkommen. Hos oss skal alle bli godt tatt vare på og ha fine dager, forsikrer prosjektlederen.

Publikumsvinnere
På Marked for Musikk 2018 ble det vist frem 29 konserter, og 85 prosent av de som besvarte undersøkelsen mente de fikk sett nok relevante konserter. De mest populære konsertvisninger ble Lulla, Amina Sewali og Koristenes ABC – som alle fikk en gjennomsnittsscore på hele 4,5 av 5 mulige poeng. Programansvarlig Linda Gjersøe Helseth er begeistret over de gode tallene.

– Det er bare å gratulere med fantastisk fine produksjoner. Vi håper og tror at suksessen på Marked for Musikk resulterer i mange oppdrag for utøverne og mange fine konsertopplevelser for barn og ungdom over det ganske land, sier hun.

Undersøkelsen viser dessuten at 8 av 10 utøvere mener at en arena som Marked for Musikk er viktig for artister. 21 av 22 utøvere som besvarte ville også anbefalt andre artister å delta.

– Vi håper mange av fjorårets deltakere finner veien tilbake til Larvik i 2019, da har vi nemlig 10-års jubileum. Hold av 22. – 24. oktober for en skikkelig musikalsk bursdagsfeiring, oppfordrer de to.

 

Programmet fra Marked for Musikk 2018 kan du se her

Bilder fra Marked for Musikk kan du se her