Ti Spellemannsnominerte deltatt på MFM

Hele ti av årets nominerte til Spellemannsprisen har spilt på Marked for Musikk.

– Vi gratulerer! En nominasjon til Spellemanssprisen henger høyt. At hele fem av årets Spellemannsnominerte gjestet siste Marked for Musikk i oktober, viser at landets beste artister spiller jevnlig for barn og ungdom. Det viser også at Marked for Musikk har lykkes i å programmere aktuelle produksjoner av høy kvalitet, sier prosjektleder Natasha Peevor-Johnson.

Ensemble allegria, Marthe Wang, HKEEM, Rohey var blant artistene på Marked for musikk i oktober, og fra tidligere år er det flere nominerte artister: Hvitmalt gjerde, Meg og kammeraten min, Rasmus og verdens beste band, No. 4 og Daniel Kvammen og Mikhael Paskalev.

– Marked for Musikk skal bidra til å skape flere gode konsertopplevelser for barn og ungdom. Vi er landets største visningsarena for konserter spesifikt rettet mot disse målgruppene. Til oss kommer store og små arrangører fra hele landet på jakt etter gode musikkproduksjoner for sine unge publikummere. At Norges fremste artister ønsker å spille for barn og ungdom er fantastisk. Det unge publikum er kanskje det aller viktigste, mener Marked for Musikk sin prosjektleder.

Vi ønsker de nominerte lykke til, og krysser fingrene for at det er noen Spellemannsprisvinnere blant tidligere Marked for Musikk-artister etter prisutdelingen 25. februar.

I kategorien barnemusikk er følgende plater nominert:

  • Rasmus og Verdens Beste Band – «Banjo på badet»
  • Meg og Kammeraten min (bildet) – «Snydelig»
  • Dagfinn Lyngbøs Barneband – «Guttelus»
  • Sangfoni – «Sangfoni»

Se alle de nominerte her