Har DU en god konsert du ønsker å spille for barn og ungdom?

Da bør du melde inn din konsertproduksjon til Marked for Musikk 2024! Marked for Musikk er Norges største visningsarena for konserter rettet mot barn og ungdom. Lenken for innmelding er aktiv frem til 15. februar: Lenke til innmeldingsskjema

Dette året arrangeres Marked for Musikk i Bodø, som er europeisk kulturhovedstad i 2024. Arrangementet går av stabelen 16.-19. september, og vi venter 150-200 produsenter og konsertarrangører fra Den kulturelle skolesekken, kulturhus og festivaler, som alle er på jakt etter gode konserter for sine unge publikummere. I tillegg er Marked for Musikk vertskap for YAMsession, som vil gi den arktiske versjonen av markedet et europeisk tilsnitt.

Anbefaler Marked for Musikk

Undersøkelser viser at hele 8 av 10 som spiller på Marked for Musikk, har fått jobb i etterkant!

Vi er også veldig stolte av at de samme undersøkelsene viser at 100 % av artistene som spiller hos oss anbefaler andre artister å delta på Marked for Musikk.

Kanskje blir du en av dem som står på scenen hos oss i september, med konsertarrangører fra hele Europa som publikum!

Hvis du ikke kjenner til Marked for Musikk fra før av, kan denne korte filmen gi deg et innblikk i arrangementet:

En showcase for kjøp og salg av konserter

Marked for Musikk er en showcasearena, og det utbetales ikke honorar for visningene. Vi dekker alle kostnader knyttet til deltakelse, herunder reise, transport, overnatting, måltider og tekniske behov. Marked for Musikk er et ikke-kommersielt arrangement.