Spille på Marked for Musikk 2019?

Ønsker DU å vise frem din konsert på Marked for Musikk? Da vil vi gjerne høre fra deg!

22. – 24. oktober 2019 er det duket for den 10. utgaven av Marked for Musikk i Larvik! Marked for Musikk er Norges største visningsarena og marked for konserter rettet mot barn og ungdom. Til oss kommer konsertarrangører fra hele landet på jakt etter gode konserter til sine unge publikummere, og utøverne på scenen har gode muligheter for å skaffe seg spilleoppdrag!

Søk om å spille innen 1. mai
Har du en ferdig produksjon som du ønsker at resten av Norge skal få se, eller jobber du med en ide’ til en produksjon? Meld din interesse til programrådet nå! Marked for Musikk viser frem konserter for målgruppen 0-18 år, og har også en egen scene (Spot on!) for konserter under arbeid. 8 av 10 utøvere som spiller hos oss, får spillejobb rundt omkring i Norge i etterkant! Evalueringene blant utøverne viser også at så godt som alle vil anbefale andre utøvere å spille på Marked for Musikk. Programmet legges i perioden februar-mai, så vi anbefaler deg å søke om plass til din konsertvisning senest 1. mai.

Hvis DU ønsker å vise frem din konsert på Marked for Musikk 2019, kan du søke her

 

Kjenner du ikke Marked for Musikk fra før? Bruk 3 minutter på denne filmsnutten!

 

Programmets sammensetning
Interessen for å spille på Marked for Musikk er stor, og programrådet vurderer årlig omkring 200 musikkproduksjoner for barn og ungdom. Målet er å skape et variert program av gode produksjoner fra Norge og Europa. Målgruppe, sjanger, besetning, geografi, tematikk, økonomi, relevans og kjønnssammensetning er momenter som blir vektlagt når programmet legges.

Programrådet
Det er viktig for oss å ha med kompetente og erfarne folk, med forskjellig bakgrunn og forskjellig blikk, i vårt programråd. Vi tror at programrådets bredde er mye av grunnen til at vi i følge deltakernes egne evalueringer klarer å sette sammen et relevant og kvalitativt godt program år etter år. Mer informasjon om programrådet og medlemmene finner du her.

Hvis du tenker at Marked for Musikk kan være noe for deg og din konsert, håper vi å høre fra deg!

For spørsmål, ta kontakt med programansvarlig Linda Gjersøe Helseth: Tlf  +47 91 34 57 33 / epost: lindagjersh@vfk.no