Programslipp Marked for Musikk 2018

Årets første programslipp er klart, og vi er stolte av å presentere seks produksjoner som skal spille på Marked for Musikk 23. – 25. oktober:

ALO – alltid
I konserten ALO blir vi kjent med barndomsvennene Marit og Klemet som tar dere på en reise i samisk musikkverden.

Bach in the streets
Hvem er du? Hvor kommer du fra? Hvor skal du? Gjennom klassisk musikk og streetdance får vi ta del i historien om å arve og bære minner, om å fly og finne røtter i ny jord, om å finne sin plass, og om hvordan ulike kulturer kan få et menneske til å vokse.

Don’t worry, be gupsy
Kun et fåtall norske skoleelever i dag har hørt om romfolk eller sigøynere. Det lille man hører i media er på sin side stort sett av negativ karakter. «Don’t worry – be gypsy» (bildet) er en konsert full av sprudlende og fri sigøynermusikk, men også en fortelling om en annen livsanskuelse.

Lulla
Lulla formidler en verden av sang, bevegelse og musikk, hvor vuggesang oppstår både i ny og i tradisjonell form. Et musisk møte som åpner for deltakelse fra barn og voksne, på deres egne premisser.

Tussmørke – bydyra
Tre venner våkner og opp​​​​dager at huset deres er i tusen flis! Treet de bor i blir hugget ned av menneskene, så dyra flytter til byen. Det er ikke så lett å finne seg til rette, og dyra oppdager at de ikke er de eneste husløse i menneskenes verden.

Abraz’Ouverts
Two percussionists on stage, experience a curious reunion, while playing the zarb, a Persian drum, in an unconventional way, just as the poet plays with language and words.

 

Produksjonene viser et godt spenn i sjangre og er en smakebit av det vi håper skal bli tidenes beste Marked for Musikk-program! Påmeldingen åpner 16. august, og programmet slippes i sin helhet samtidig. Vi vil slippe noen flere produksjoner gjennom sommeren, så følg med:)

Hold av 23.-25. oktober – og god sommer så lenge fra oss i Marked for Musikk!