TIRSDAGSRÅDET

Velkommen til Tirsdagsrådet, en uhøytidelig og usminkaproblemløsningssession med tre kvalifiserte rådgivere, ledet av Ragna Nordenborg. Har du små eller store dilemma i jobbhverdagen din, kanskje som disse?:

  • Jeg er artist og har nylig flyttet hjem til Norge. Mange arrangører booker ofte bekjente, og det er vanskelig å få innpass. Hva bør jeg gjøre?
  • Skal jeg takke ja til å sitte i spellemannjuryen selv om juryordningen i kategori barn suger?
  • Barna elsker stykket, men jeg hater det, skal vi ha forestillingen neste sesong også?

Rådet tar saken! Send inn ditt dilemma til ragna.nordenborg@nrk.no. Merk: «Tirsdagsrådet» Avsender blir anonymisert.

Det er mulig å kjøpe seg noe å drikke i Galleriet!

 

Ragna Nordenborg
Ragna har flere års erfaring som programleder voksenhoder. i NRK, blant annet for TV-serien «Blond!»med Mona B Riise og i P13. Hun har tidligere vært kulturjournalist i Dagsrevyen i og Lydverket. For tiden leder hun Ekko på NRK P2.

 

 

 

 

 

 

RÅDET:

Shana Fevang Mathai
Shana har arbeidet som lærer og vært programleder i NRK Super; BarneTV og Julemorgen. Hun er straks aktuell med sin nye barneplate. Shana synes barnehoder ofte er mer interessante enn Ragna Nordenborg har flere års erfaring som programleder voksenhoder.

 

Rasmus Rohde
Rasmus driver barnemusikkbandet Rasmus og Verdens Beste Band som har fått Spellemannprisen tre ganger. Akkurat nå jobber han med et ungdomsstykke på Turneteatret i Trøndelag – og en soloplate for voksne som har release på nyåret.

 

Tone Østerdal
Tone er daglig leder i Norske Konsertarrangører, og tidligere kultursjef i Akershus og Buskerud fylkeskommuner. Hun har og har hatt flere styreverv i nasjonale organisasjoner på kunst- og kulturfeltet og er generelt glad i å jobbe og mene ting.