TIRSDAGSRÅDET

Fjorårets Tirsdagsråd ble tatt godt imot, og vi ønsker Ragna Nordborg med sitt nye panel, velkommen tilbake!

Tirsdagsrådet er en uhøytidelig og usminka problemløsningssession med tre kvalifiserte rådgivere. Har du små eller store dilemma i jobbhverdagen din? Synes du dine kolleger er udugelige, får du brekningsfornemmelser av barnemusikk, eller sitter du med kvaler fordi du selv gjør bransjen korrupt, er dette sannsynligvis den aller beste og mest ufarlige arenaen å få ditt personlige dilemma drøftet på.

Send inn ditt dilemma til ragna.nordenborg@nrk.no. Merk: «Tirsdagsrådet». Avsender blir anonymisert.

Ragna Nordenborg
Ragna har flere års erfaring som programleder i NRK, blant annet for TV-serien «Blond!» med Mona B. Riise og i P13. Hun har tidligere vært kulturjournalist i dagsrevyen og i Lydverket. For tiden leder hun Ekko på NRK P2.

RÅDET

Liv Gulbrandsen
Liv er forfatter, kjent som programleder i NRK, og prosjektleder for Bokåret 2019. Vi finner henne på alle slags scener, fra Nasjonalteateret til klasserommet. Mange av dere møtte Liv da hun fremførte sin kortversjon av Fifty Shades of Grey (på 50 minutter) under Marked for Musikk i 2014. Du husker det hvis du var der, det går gjetord om det fortsatt.

 

Lars Lønning
Lars er en del av humorkollektivet Duplex: foreningen til fremme for kunsten og kulturens anseelse, og spiller/har spilt i band som Gartnerlosjen, Aasen, LYD og Black Debbath. Han har deltatt på utallige plater, teater- og tv-produksjoner, som manusforfatter og skuespiller. Som soloartist kaller han seg X-tra Lars, evt. Sehr Lars når han synger på tysk.


Johannes Skyberg

Johannes Skyberg er frilansmusiker, produsent og konsertarrangør. Han jobber blant annet som musikkprodusent for DKS i Turnéorganisasjonen (Hedmark), har sitt eget ensemble Traktor, og er kunstnerisk ansvarlig i konsertserien Resonans. Johannes bor på Gjøvik, far til tre gutter og kjører en Corvette 290, 1969 modell når han tøffer seg.