Bli med å skape Marked for Musikk 2018

Marked for Musikk 2018 går av stabelen 23.-25. oktober 2018 i Larvik, og vi vil gjerne ha inn flere forslag til gode musikkproduksjoner som fortjener å vises frem til konsertarrangører fra hele landet.

Alle gode produksjoner er interessante: Produserte, ikke produserte, norske, utenlandske, nye, gamle, barnehage, grunnskole og videregående skole. Søk om å spille på Marked for Musikk 2018 her 

Frist for å melde inn produksjoner er 15. juni.

8 av 10 får spillejobb
I fjor vurderte Marked for Musikk sitt programråd over 200 produksjoner. Linda Gjersøe Helseth, leder i programrådet, forventer stor pågang de neste månedene.

– Marked for Musikk er landets største arena og møteplass for artister og arrangører som jobber mot et ungt publikum. Tilbakemeldinger fra utøverne viser at 8 av 10 får jobb etter en konsertvisning hos oss, og så godt som alle anbefaler andre å delta. Nå som Rikskonsertene ikke lenger finnes, er denne møteplassen er viktigere enn noen gang. Vi jobber hele året gjennom for å bli bedre, både for våre gjester og for utøverne, forteller hun.

Marked for Musikk er Norges største arena for visning av konserter rettet mot barn og ungdom, og arrangeres hvert år av Vestfold fylkeskommune og Larvik kommune.